Straszny film 5 / Scary MoVie 2013

High School Musical"), Lindsay Lohan '>Wredne dziewczyny") oraz Charliego Sheena '>Dwóch i pół"). W domu młodego małżeństwa mają miejsce niepokojące zdarzenia, po tym ..." />
Scary Movie 5    12 Apr 2013

PG-13 86 min FILMYKomedia

3.5
IMDB: 3.5/10 51,514 głosów

,

5 nominations.

• W piątej odsłonie filmów z serii „Straszny film” zobaczymy zupełnie nowych bohaterów, którzy w podobnym stylu jak ich poprzednicy zmierzą się z pułapkami, które zastawi na nich nieobliczalne życie. Tym razem w rolach głównych zobaczymy Ashley Tisdale ‚>High School Musical”), Lindsay Lohan ‚>Wredne dziewczyny”) oraz Charliego Sheena ‚>Dwóch i pół”). W domu młodego małżeństwa mają miejsce niepokojące zdarzenia, po tym jak para adoptuje trójkę niezbyt normalnych dzieci… Korzystając z pomocy kamer i sztabu specjalistów odkrywają, że ich dom jest opętany przez demona. W „Strasznym filmie 5” zobaczymy parodie słynnych filmów ostatnich lat, m. in. „Paranormal Activity”, „Czarny łabędź”, „Igrzyska śmierci”, „Incepcja”, „Oszukać przeznaczenie” i powieści „50 twarzy Greya”.